مانتو فرم اداری 🔷- لباس کار پارمیدا

لباس فرم اداری در حرفه های مختلف در انواع لباس کار مردانه و لباس فرم زنانه طراحی می شود و هر کدام ویژگی های خاص خود را دارند.

مانتو فرم اداری( لباس فرم اداری )

لباس فرم اداری در حرفه های مختلف در انواع لباس کار مردانه و لباس فرم زنانه طراحی می شود و هر کدام ویژگی های خاص خود را دارند. هر مانتو اداری و لباس کاری را نمی توان برای سایر ادارات و شرکت ها استفاده کرد. لباس فرم اداری، با توجه به هدف سازمانی طراحی هر شرکت  می شود. لباس فرم ارتش از اولین لباس های اداری در دنیاست اما با صنعتی شدن جهان و شاغل شدن افراد در واحدهای اداری، یونیفورم هماهنگ اداری در همه ارگان ها مورد استفاده قرار می گیرد. 

مانتو فرم اداری

مانتو فرم اداری چیست؟

تن پوش ویژه بانوان شاغل در ارگان ها و سازمان ها که برای حضور در محل کار، پوشیدن آن الزامی است. مانتو اداری دارای طراحی مختلف و متفاوت است که در بعضی ادارات و ارگان ها استفاده از فرم اداری اجباری می باشد. مدیران سازمان های معتبر برای بالا بردن اعتبار اجتماعی و ایجاد نظم به استفاده از مانتو اداری و لباس فرم اداری تمایل دارند. طراحی این نوع لباس فرم با توجه به معیارهای شرکت و محل کار صورت می گیرد.

بیشتر بخوانید: لباس کار خدمات

اهمیت استفاده از فرم اداری

۱- منافع کارفرما

استفاده از لباس فرم اداری و مانتو اداری هماهنگ در شرکت علاوه بر پرهزینه بودن منافع و مزایایی نیز دارد که از جمله می توان به موارد زیر اشاره نمود:

ایجاد نظم و بهره وری

لباس فرم هماهنگ در یک اداره یا شرکت رده بندی های شغلی را مشخص نموده و تشخیص افراد را برای مراجعین آسان می کند، علاوه برا این رعایت نظم و نظافت لباس فرم در اعتبار شرکت و ارگان مربوطه بسیارموثر است.

برندینگ

لباس فرم کارکنان یکی از ابزارهای معرفی نام تجاری سازمان است. صرف هزینه برای طراحی و دوخت لباس فرم برای افزایش ارزش تبلیغاتی شرکت مقرون به صرفه است. به عنوان نمونه مانتو فرم اداری شرکت های هواپیمایی و فروش بلیط معرف شرکت مربوطه و هویت کاری آن است. درج لوگوی سازمان روی لباس و استفاده از رنگ سازمانی، بهترین شیوه برندسازی است. ظاهر یک دست و شیک نیروهای یک شرکت نشان از حرفه ای بودن آن شرکت نیز دارد.

راحتی و ایمنی لباس کار

مانتو اداری علاوه بر این که نشان دهنده هویت سازمان است می تواند ایمنی کارکنان را نیز فراهم کند. برخی از لباس های فرم دارای خواص ویژه مثل ضد حریق، ضد اشعه های آلوده و یا شب نما داشته باشند که این موارد با توجه به شرایط کاری کارکنان طراحی و اجرا می شود.

۲- منافع کارکنان

استفاده از لباس یک شکل در محیط کار باعث ایجاد احساس برابری و هم سطح بودن کارکنان با همکاران در محیط اداری خواهد شد، علاوه بر این که دیگر نیازی نیست نیروها برای تهیه لباس اداری هزینه ای صرف کنند که این خود باعث صرفه جویی در هزینه های کارکنان خواهد بود و همه این ها در افزایش بازدهی موثر هستند.

۳- منافع مشتری

مراجعین و مشتریان نیز در  استفاده از لباس فرم اداری توسط کارکنان یک شرکت یا ارگان ذینفع خواهند بود به این صورت که می توانند مسئول و نیروی مربوط به هر بخش را با رنگ و مدل لباس تشخیص دهند و زمان کمتری صرف کنند. همه تلاش های مدیران و کارکنان در ارگان ها برای جلب نظر مشتری است. بدون تردید مشتری بقا و ماندگاری یک شرکت را تضمین می کند. مانتو اداری و لباس فرم اداری بیشترین تاثیر را در ایجاد تصویر ذهنی مطلوب برای مشتریان دارد.

کارمندان از روی ظاهر قضاوت می شوند و این پیش داوری ذهنی روی تصمیم گیری مشتری تاثیرگذار خواهد بود. پوشیدن لباس فرم هماهنگ با رنگ و طراحی مناسب حس خوب حرفه ای بودن را به مشتری انتقال می دهند. 

قیمت مانتو فرم اداری

بهترین پارچه دوخت مانتو اداری 

لباس فرم اداری یک یونیفورم است که از انواع پارچه تهیه می شود. برای راحتی کارمندان در استفاده از لباس فرم استفاده از پارچه های مناسب توصیه می شود. اغلب ادارات دو دست لباس فرم تابستانی و زمستانی را برای کارکنان در نظر می گیرند که مناسب با وضعیت هوا و دما انتخاب می شود. پارچه هایی با الیاف طبیعی و نخ برای دوخت مانتو اداری مناسب هستند. لباس فرم نباید باعث تعریق زیاد شود و بهتر است سبک و خنک باشد. پارچه های رسمی با رنگ ثابت برای دوخت لباس فرم اداری مناسب هستند.

به اختصار به معرفی انواع پارچه های پرمصرف در تهیه و تولید لباس کار می پردازیم:

١. پارچه ترگال ساده

پارچه ترگال ساده با وزن تقریبی ٢۴٠ گرم و عرض ١۵٠ سانتی متر بسیار مناسب و مقرون به صرفه برای لباس فرم مدارس و مهد کودک ها، یونیفرم اداری، لباس پرسنلی شرکت ها، رستوران ها و فروشگاه های بزرگ و کوچک است. این پارچه تنوع رنگ زیادی دارد و پرمصرف است.

٢. پارچه کجراه پلی استر ویسکوز

پارچه ترگال کجراه نیز جزو پرمصرف ترین پارچه های لباس کار است. پارچه کج راه گرماژی معادل ٢٨٠ گرم دارد و به خاطر ضخامت بیشتر مقاومت کششی بالاتری نسبت به ترگال ساده دارد. این پارچه نیز برای دانش آموزان مدارس منطقه های سرد، لباس کار کارکنانی که با جرقه سر و کار ندارند، البسه کارگران در محیط های بدون خطر، مانتو پرسنل خانم، شلوار کارمندان، پرسنل آشپز خانه ها، مراکز بزرگ خرید و غیره بسیار پر مصرف است. قیمت این پارچه نسبت به پارچه ترگال هم رنگ خود، کمی بالاتر است اما بدون شک مقرون به صرفه ترین پارچه در دوخت لباس کار های یک تیکه و دو تیکه می باشد. پارچه ترگال ساده و کجراه به صورت چاپی از جمله لباس های نظامی با چاپ طرح پلنگی یا چاپ خال خالی و ستاره برای فرم مدارس مورد استفاده قرار می گیرد.

٣. پارچه لباس کار و کجراه ٣٠ – ٧٠

پارچه کجراه پنبه ای سی هفتاد، در دو نوع تولید می شود:

پارچه کجراه ٣٠ در صد پنبه و ٧٠ درصد پلی استر

پارچه کجراه ٧٠ درصد پنبه و ٣٠ درصد پلی استر

گرماژ این نوع از پارچه به صورت میانگین بین ٣٠٠ تا ۴٨٠ گرم می باشد. هرچه درصد پنبه هرچه بالاتر باشد تبادل حرارتی بدن با فضای محیط بهتر صورت می گیرد و در نتیجه انسان تعرق کمتری خواهد داشت. برای لباس کارکنانی که در محیط های گرم به خصوص مناطق جنوبی فعالیت می کنند، مجموعه های نفتی، سایت های گازی، جوشکاری، پالایشگاه ها و سنگ بر ها بهتر است از پارچه کجراه پنبه ای استفاده شود.

۴. پارچه کجراه ١٠٠ درصد پنبه

این نوع از پارچه در بازار به پاکویی یا پاکوی نیز شناخته می شود، به اشتباه پارچه نسوز نام گرفته است. پارچه صد در صد پنبه برای مشاغل سخت و پر خطر یا برای لباس کار در محیط های بسیار گرم مناسب است و آبرفت دارد.

۵. پارچه لباس کار لی پنبه ای

پارچه های لی ساده یا پنبه ای بسیار محبوب معدن ها، ادارات برق و یا اداره گاز است و در برابر پارگی یا خطرات احتمالی بسیار مقاوم است. 

۶. پارچه پرشیا

پارچه پرشیا یا پارچه مکانیک یک پارچه ضد چروک است که در شستشو نیز تغییر رنگ نخواهد داد و برای یونیفرم اداری مناسب نیست. 

٧. انواع پارچه لباس کار فاستونی

فاستونی شیک ترین پارچه لباس کار یا لباس فرم کارمندان دفتری شرکت ها، ادارات، شهرداری ها و بانک هاست. در خرید پارچه فاستونی باید به درصد پشم توجه کرد. ارگان ها با توجه به قیمت برای کت و شلوار یونیفرم آقایان معمولا از پارچه های شبه فاستونی بدون درصد پشم استفاده می کنند. 

٨. پارچه تترون برای لباس کار

پارچه تترون در ۵ عرض در انواع رنگ ها از مقنعه یونیفرم خانم های یک سازمان تا پیراهن کارمند های مرد مورد مصرف قرار می گیرد.

٩. پارچه های پیراهنی

پارچه های چهارخانه و راه راه با سه نوع جنس پلی استر ویسکوز، پلی استر پنبه و  پنبه ای مورد مصرف پارچه اصلی یا خرج کار لباس های فرمی می باشد و معمولا برای لباس فرم مدارس یا جشن های یک روزه استفاده می شود.

بیشتر بخوانید: روپوش پزشکی

١٠. پارچه های تریکو

پارچه های تریکو در انواع مختلف نیز مناسب تی شرت کارگران فست فودی ها، طرفداران یک تیم ورزشی، لباس فرم ورزشکاران یک باشگاه و لباس های ورزشی و تیشرت های تبلیغاتی معمولا با پارچه تریکو دوخته می شود.

رنگ مناسب مانتو فرم اداری 

معمولا یک مانتوی مناسب محیط اداری و کاری از رنگ های خاص انتخاب میشود. مناسب ترین رنگ برای لباس فرم اداری خانم ها رنگ های کرم، سرمه ای، مشکی، طوسی، خاکستری، بژ و قهوه ای است. مانتو شلوار اداری می تواند تک رنگ و یا از دو رنگ منفاوت تولید شود. طراحی لباس فرم اداری در رنگ آن تعیین کننده است.

لباس کار پارمیدا

سایز لباس فرم اداری مناسب

حضور در محیط کار ایجاب می کند از پوشیدن لباس های بسیار تنگ و ناراحت کننده پرهیز شود. مانتو اداری باید راحت باشد و مانع تحرک عادی روزانه در محیط کار نشود. استفاده از سایز مناسب لباس، باعث می شود کارکنان با پوشیدن آن احساس راحتی کنند و ظاهر زننده ای برایشان ایجاد نکند.

برگشت به بالا
×

چطور میتونم کمکت کنم؟